keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Sopinee kysyä mikä on mennyt vikaa jollei suomalainen saa enää kyseenalaistaa ketkujemme kansakuntamme kusetusta mm. neekerien ja ählämien nuolennassa

Sopinee kysyä mikä on mennyt vikaa jollei suomalainen saa enää kyseenalaistaa ketkujemme kansakuntamme kusetusta mm. neekerien ja ählämien nuolennassa?
----

Rakkaat tamperelaiset äänestäjät: Miksi jos suomalainen ajattelee kuten Espanjan hallitus se yritetään leimata rasismiksi?

Eurovaaliehdokkaanne http://eurovaaliehdokas.blogspot.com tamperelainen kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto ehdokasnumeronne 637 kysyy ytimekkäästi ja lyhyesti:

Miksi jos suomalainen ajattelee kuten Espanjan hallitus se yritetään leimata rasismiksi?


Euroopassa on herätty toimiin ihan oikeiden säästöjen löytämiseksi totaalisesti toisin perustein kuin näissä kunnallisvaaliblogeissa on esitetty monen vihreän tmv:n kirjoituksissa:
Huomasin hetki sitten tuoreen uutisen millä todistetaan että säästöjä kotiutuksilla Espanjassa eli siirtolaiset sinne mistä ovat tulleetkin politiikka on pop Espanjassa

http://www.iltasanomat.fi/uuti…id=1598184

Espanja houkuttelee siirtolaisia pois maasta

04.10.2008 07:23
Espanjan hallitus hyväksyi tällä viikolla kiistanalaisen suunnitelman, jolla työttömiä siirtolaisia houkutellaan palaamaan takaisin kotimaahansa.Suunnitelman mukaan kotimaahansa palaajalle maksettaisiin työttömyyskorvausta etukäteen. Ehtona on, että henkilö palaa kotimaahansa ja sitoutuu olemaan palaamatta Espanjaan seuraavien kolmen vuoden aikana.Suunnitelma koskee kaikkiaan yli 100 000:ta siirtolaista. Noin 10 000 työttömän maahanmuuttajan odotetaan tarttuvan siihen.Rakennusalan kriisi on iskenyt pahiten maahanmuuttajiin, sillä ala työllistää eniten siirtolaisia. Tuoreiden tilastojen mukaan 45-miljoonaisessa Espanjassa on yli 2,6 miljoonaa työtöntä. Työttömyysprosentti maahanmuuttajien joukossa on 16 prosenttia, kun valtaväestön parissa se on 11 prosenttia.Espanjassa on lähes viisi miljoonaa laillisesti maahan tullutta siirtolaista ja satojatuhansia laittomia siirtolaisia.
STT-DPA
———————————-
Seppo Lehto 637 oma lista Tampere
PS: Olen samalla linjalla kuin Espanjan hallitus maahanmuuttostrategiasta
----------------
Levittäkää sanaa kuin Herran sanaa: Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon

http://seppo-lehto-kaupunginvaltuustoon.blogspot.com


------------------------------

Monday, January 21, 2008

Tamperelainen Seppo Lehto on ehdolla http://kaupunginvaltuustoon.blogspot.com Tampereen kaupunginvaltuustoon tunnetuilla teemoillaan syksyn 2008

Tamperelainen Seppo Lehto Tampereen kunnallisvaaleissa suomalaisuusasiamiehenä

http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com

Tamperelainen sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa maamme suomalaisten asemaan kunnallisvaaleissa 2008 ehdokasnumerolla 637

Sinä päätät olemmeko yhä pienempi vähemmistö tulevaisuudessa ja vieläpä omassa maassamme vai toimimmeko kuten Japani, joka ei ole päästänyt kansainvaeltajia Afrikasta ja muualta ratsastamaan "huippuosaajina" tai nahkallaan ratsastajina Taru Sormusten herroina kansakuntamme oikeusjärjestelmää ja yhdenvertaisuutta rikkomaan kuten on käynyt mm. Tampereella jo useasti. Todisteena 10.8.2005 tapahtumista esitutkintapöytakirja http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com , mikä kertoo useiden todistajien suulla kuinka Tampereen vihreiden hallituksen jäsen vuodelta 2004 on saanut jatkaa nahkansa suojista viranomaisten suojeluksessa Seppo Lehto-jahtiaan ja tappouhkauksiaan ilman syytteitä ja RL:n tuomioita

Tamperelainen Seppo Lehto on ehdolla myös http://kaupunginvaltuustoon.blogspot.com Tampereen kaupunginvaltuustoon tunnetuilla teemoillaan syksyn 2008 kunnallisvaaleissa

Monday, February 5, 2007

Seppo Lehto IKL: Ihmettelen että miksi ei rikosuutisissa voida lajityypillisissä rikoksissa paljastaa etnistä esim. sarjaraiskaajan neekeritaustaa?

Pirkanmaan vaalipiirin tamperelainen Seppo Lehto IKL-Tampere

http://kansanedustajana.blogspot.com

Onko talvi- ja jatkosodan mm. Raatteen tien opetukset unohdettu?

Miksi suvaitsemme kansaamme suvaitsemattomia neekereitä, somaleita, afgaaneita jne.? Miksi emme päästä heitä pahasta ja karkoita eli palauta kotimaihinsa?

Ihmettelen että miksi ei rikosuutisissa voida lajityypillisissä rikoksissa paljastaa etnistä esim. sarjaraiskaajan neekeri- tmv:aa vierasperäistä taustaa?

Nytkin HS:ssa peitelty sarjaraiskaajan afrikkalainen neekeritausta julkaisemalla vain nimi kyseenalaisen otsikoinnin kera.


Oikeampi olisi ollut "Sarjaraiskauksista tuomitulle neekerille vain 4 vuoden tuomio", eikä http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Sarjaraiskauksista+l%C3%A4hes+nelj%C3%A4n+vuoden+tuomio/1135224848655

Sarjaraiskauksista lähes neljän vuoden tuomio


Julkaistu: 5.2.2007 klo 10:26

stt

Sarjaraiskauksen myöntänyt nuorukainen on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa 3 vuodeksi ja 9 kuukaudeksi vankilaan. Mies myönsi oikeudessa lokakuussa syyllistyneensä neljään raiskaukseen ja yhteen pahoinpitelyyn.

Mielentilatutkimuksessa syytetyn todettiin olleen täydessä ymmärryksessä.

22-vuotias Edwin Aseda Opudo houkutteli uhreja Helsingin kaduilta viime kesän lopulla. Hän lähestyi entuudestaan tuntemattomia naisia ja rupatteli ystävällisesti. Rikokset tapahtuivat uhrien asunnoilla, joissa Opudon käytös muuttui seksuaalisesti uhkaavaksi.

Naisten raiskausten lisäksi tuomittu pahoinpiteli yhden miehen, joka yritti estää erästä naista lähtemästä Opudon matkaan. Tuomittu joutuu maksamaan uhreilleen 400-7 000 euroa. ( Ei näiltä neekereiltä mitään rahaa saa )

.........

Suomi suomalaisille http://www.kavkaz.fi ;) Seppo Lehto kansanedustajaksesi http://kansanedustajanasi.blogspot.com eduskuntaan kansankunnan puolustajana

-------------------- --------------------------------
Lisäksi tuo Suomen Sisun, Wikipedian ja työministeriön huippuosaajaneekeriuutinen

http://www.network54.com/Forum/171225/message/1171434737/Malliesimerkki+ulkomaisesta+huippuosaajasta
:

Malliesimerkki ulkomaisesta huippuosaajasta February 14 2007 at 8:32 AM

Tässä on oikein esimerkillinen maamme työvoimapulaa korjaamaan tullut huippuosaaja. Hänen esimerkillisyydestään kertoo se, että oikein työministeriö on halunnut tehdä tästä kaverista malliesimerkin tekemällä hänestä kertovan verkkosivun:

http://www.mol.fi/mol/fi/06_tyoministerio/06_julkaisut/05_monitori/05_vanhat/MONITORI2002_2/MON2002_2_8.jsp

Polyrytmiikan korkeakoulu

Afro Nokoko on epäilemättä ghanalaisen highlife-musiikin tunnetuin edustaja Suomessa. Vuonna 1987 perustetun yhtyeen keulahahmo George Kings toimi kotimaassaan Ghanassa ammattimuusikkona. Suomessa häntä on vaivannut highlifea osaavien ammattilaisten vähyys. Hän onkin itse kouluttanut yhtyeessä soittavat muusikot highlifen saloihin.

Hänen todellinen keskeinen erikoisosaamisalansa puolestaan selviää tältä sivulta:

http://fi.wikipedia.org/wiki/George_Kings

George Kings

George Kings (s. 1953; oikealta nimeltään George Kwasi Okoe Mensah) on ghanalaislähtöinen muusikko, joka muutti Espooseen, Suomeen ja perusti Afro Nokoko -yhtyeen vuonna 1987.

Vuosina 1995–2002 Kings huumasi ja käytti seksuaalisesti hyväkseen useita naispuolisia uhreja Espoossa ja Helsingissä. Nuorin uhreista oli tekohetkellä 14-vuotias. Kings tuomittiin vuonna 2003 vankeuteen 12 vuodeksi ja 6 kuukaudeksi muun muassa törkeistä pahoinpitelyistä, raiskauksista ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Koska Kings oli ensikertalainen, hän viettää vankilassa 6 vuotta ja 3 kuukautta.

Vaikka Kings on HIV-positiivinen ja tiennyt sen vuodesta 1995 lähtien, häntä ei syytetty tapon yrityksestä. Kings oli tekohetkellä täydessä ymmärryksessä.
----------------

Valitse oikein - valitse IKL-Pirkanmaan ehdokaslista ja sieltä Seppo Lehto eduskuntaan 2007 ehdokasnumerolla 180

Tamperelainen Seppo Lehto on ehdolla myös http://kaupunginvaltuustoon.blogspot.com Tampereen kaupunginvaltuustoon tunnetuilla teemoillaan syksyn 2008 kunnallisvaaleissa

Saturday, December 30, 2006

Kyllä meidän suomalaisten on syytä maahanmuuttajien tulppaamisessa pidettävä yhtä, sillä ei sitä hottentottien vainoojat eli neekerit edesauta

Kansakuntamme kansallinen nykymuoto, yhtenäisyys ja kansallinen kirjo tarkasteluun

Kyllä meidän suomalaisten on syytä maahanmuuttajien tulppaamisessa pidettävä yhtä, sillä ei sitä hottentottien vainoojat eli neekerit edesauta vaan nauravat kyvyttömyydellemme torjua Suomen muuttamista neekerikyläksi. Vuonna 2005 Kongon neekerit saivat huomautuksen YK:lta pygmien vainoista ja kannibalismista.

Sopii muistaa, että kannibalismi ei ole eurooppalainen arvo muuta kuin neuvostoaikojen Neuvosto-Venäjällä missä ukrainalaisia riistettiin niin että joutuivat syömään omaisiaan Moskovan kannibaalijohtaja Josef Stalinin riistätettyä elintarvikkeet Ukrainan kansalta 1930-luvun vainoissa jolloin n. 14 miljoonaa ukrainalaista koki karun kohtalon Euroopan suurimmassa yksittäisessä kansanmurhassa.


http://suursuomalainen-seppo.blogspot.com/

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi Tampere

------